0165 - 75 14 18 06 - 4442 0076
Volg ons op social media!
Reparaties Gratis reparatie Afspraak maken Verzekeringen Zakelijk Service points Contact

Over ons

Repair A Phone is een repair center met meerdere vestigingen in Roosendaal gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en klassieke mobiele telefoons. Repair A Phone repareert toestellen van alle merken. 

Repair A Phone is een dochteronderneming van Dibatel, een onderneming gespecialiseerd in groot- en kleinhandel met een groot assortiment in telefoononderdelen, accessoires en batterijen. Door deze nauwe samenwerking heeft Repair A Phone een scala aan telefoononderdelen direct op voorraad en een groot aanbod van toestellen die zij kan repareren. 

Ook Repair A Phone biedt een 100% tevredenheidsgarantie aan. Dit houdt in dat als de toestel niet wordt gerepareerd dat er dan ook geen kosten voor worden gemaakt. Mocht u niet weten wat er met uw toestel aan de hand dan kunt een ook onderzoek laten doen naar uw toestel. 

Repair A Phone heeft vakkundige reparateurs met diploma’s. Afhankelijk of u voor de standaard of snelservice kiest kan Repair A Phone binnen 2 uur tot maximaal 3 dagen uw toestel repareren. Door onze top service en lage prijzen zijn wij een van de meest populaire repaircenters in Nederland. 

Ook heeft Repair A Phone nauw contact met meerdere verzekeringmaatschappijen voor toestellen. Zo biedt Repair A Phone verzekeringen aan, maar kunnen zij ook uw toestel repareren en de rekening naar u verzekering sturen. Bij het aanbieden van een toestel voor reparatie zal Repair A Phone zelf contact opnemen met de verzekering en zullen zij kijken naar wat uw opties zijn. Deze opties kunnen variëren van toestel verzekering tot doorlopende reisverzekering. 

Repair A Phone biedt een volledig transparant handeling van uw toestel reparatie. U krijgt duidelijk te weten wat er is vervangen en gerepareerd en wat de specifieke kosten zijn van deze reparaties. 

Repair A Phone beschikt over de volgende vestigingen. Deze vestigingen kunt u zonder afspraak waarbij u direct een offerte krijgt. 

Hoofdvestiging
Telecombinatie
Roselaarplein 29
4701 BR Roosendaal

Tevens kunt u ook via de website een reparatie aanvragen en de toestel opsturen voor reparatie. Repair A Phone zal zorgen voor de terugzending van uw toestel.

Copyright © 2018 Repair a Phone / Dibatel.nl
Ontwikkeling door Aerts IT Group B.V.