Gratis reparatie via uw verzekering

In veel gevallen is de schade die aan smartphone of tablet is ontstaan te declareren bij uw verzekering. Wanneer u uw telefoon in een van onze vestigingen laat repareren ontvangt u bij het afhalen voor de telefoon een u een gespecificeerde factuur welke naderhand bij uw verzekeraar kunt declareren. Onderstaand vindt u welke verzekering uw schade mogelijk dekt.

Via uw inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade aan uw inboedel. De meeste inboedelverzekeringen kennen wel een eigen risico. Dat gedeelte van de schade moet u zelf betalen, maar het restbedrag krijgt u vergoed. Wanneer u een allrisk inboedelverzekering heeft wordt alle schade aan u Smartphone en/of Tablet vergoed tegen elk buitenkomend onheil.

Reisverzekering

Een reisverzekering dekt schades die opgelopen worden tijdens reizen. De verzekering kent een secundaire dekking en dient dus als aanvulling op bijvoorbeeld een inboedel- of zorgverzekering. Overigens is een reisverzekering ook in Nederland geldig.

WA verzekering

Een WA verzekering is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Dit betekent dat u een WA verzekering afsluit om u te beschermen tegen het risico dat aansprakelijkheid met zich meebrengt. Veroorzaak u schade aan bijv. iemand zijn telefoon, dan ben u aansprakelijk en wordt u geacht het bedrag te betalen dat reparatie kost. Hiervoor kunt u een verzekering afsluiten: een WA verzekering. Deze verzekert u dan tegen het risico van aansprakelijkheid, en neemt kosten van ongevallen en andere situaties waarin u aansprakelijk bent op zich.

Smartphone verzekering

Heeft u op uw smartphone of tablet een aparte verzekering afgesloten dan worden de kosten van de reparatie die bij ons worden gerepareerd altijd vergoed.

 
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?


Copyright © 2024 Repair a Phone
Ontwikkeling door Aerts IT Group B.V.