0165 - 75 14 18 06 - 4442 0076
Volg ons op social media!
Reparaties Gratis reparatie Afspraak maken Verzekeringen Zakelijk Service points Contact

Ook als zakelijk klant bent u welkom bij Repair A Phone. Bij ons bent u verzekerd van snelle service en reparatie.
Wij bieden bij Repair A Phone vakkundige reparatie aan in combinatie met uitstekende service. Van snelle telefoonreparaties tot ophaal en bezorgservice aan uw deur. Door onze nauwe samenwerking met telefoononderdelen groothandel Dibatel kunnen wij alle toestellen binnen een zeer korte tijd repareren.

U kunt uw toestellen bij ons zowel binnen als buiten de garantie laten repareren, daarnaast kunnen wij, mocht u verzekerd zijn, het overige werk afhandelen met uw toestel’s verzekeringmaatschappij. Zo zullen wij kijken of uw toestel gedekt is tegen de gespecificeerde schade en zullen wij direct de kosten aan de verzekeringsmaatschappij vragen.

Uw toestel wordt in bijna alle gevallen bij ons op een van de repair centre vestigingen gerepareerd. Daarom kunt u altijd een status opvragen van uw reparatie en zult u uw toestel nooit voor een lange tijd kwijt zijn.

U kunt onze service zowel via telefoon als onze website aanvragen. Onze website bied voor zowel particuliere als zakelijke klanten een 4 stap proces voor het makkelijk aanvragen van reparatie. Mocht u toch het voorkeur hebben om ons face-to-face te spreken dan kunt u zonder afspraak bij een van onze vestigingen langskomen.

Naast onze reparatie en logistieke diensten bieden wij ook gerelateerde services aan als garantiebemiddeling, keuring, modificaties van toestellen en schade expertise. Tevens kunt u altijd om advies vragen.

Als laatst hanteren wij voor onze zakelijke klanten speciale tarieven met een versneld en prioriteit service. Hiermee bent u gegarandeerd verzekerd van een snelle afhandeling van uw aanvraag.

Copyright © 2018 Repair a Phone / Dibatel.nl, al onze prijzen zijn inclusief btw.
Ontwikkeling door Aerts IT Group B.V.