Zakelijk – Repair A Phone

Ook als zakelijk klant bent u van harte welkom bij Repair A Phone. Bij ons bent u ten alle tijde verzekerd van snelle service en reparatie. Met unieke totaalconcepten bieden wij het alles wat nodig is voor onze zakelijke klanten. Van snelle telefoonreparaties tot ophaal- en bezorgservice tot aan uw deur.

Dankzij onze nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Dibatel (groothandel in losse onderdelen voor smartphones en tablets) kunnen wij alle toestellen binnen een zeer kort tijdsbestek repareren. Hiervoor maken wij gebruik van gespecialiseerde monteurs, snelle logistiek en slimme software. Het eindresultaat is dat Repair A Phone hierdoor sneller, flexibeler, voordeliger en efficiënter te werk kan gaan dan onze concullega’s.

U kunt uw toestellen bij ons zowel binnen als buiten de garantie laten repareren. Mocht u verzekerd zijn, dan handelen wij het overige werk bij uw reparatie af met de verzekeringsmaatschappij van uw toestel. Daarnaast kijken wij meteen of uw toestel gedekt is tegen de gespecificeerde schade en verrekenen we de eventuele reparatiekosten meteen af bij de verzekeringsmaatschappij.

Uw toestel wordt bijna altijd meteen gerepareerd bij het service point waar u de reparatie heeft ingediend. Hierdoor is het voor u altijd mogelijk de status op te vragen van uw reparatie en daarnaast heeft het als belangrijkste voordeel dat u uw toestel niet heel lang kwijt zult zijn.

U kunt onze zakelijke service zowel telefonisch als via onze website aanvragen. Onze website biedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten een eenvoudig stappenproces, waardoor het aanvragen van een reparatie gemakkelijk en snel verloopt. Mocht u ons liever face-to-face spreken, dan kunt u altijd zonder afspraak langskomen in één van de vestigingen van Repair A Phone.

Naast reparatie en andere logistieke diensten bieden wij ook gerelateerde services aan, zoals garantiebemiddeling, keuring, modificaties van toestellen en schade-expertise. Last-but-not-least hanteren wij voor onze zakelijke klanten speciale tarieven met een versnelde priority service. Hierdoor bent u gegarandeerd verzekerd van een snelle afhandeling van uw aanvraag.

Account aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van Repair a Phone Zakelijk dient u eenmaal een account aan te maken, dit kan middels de onderstaande knop:

Heeft u al een account, dan kunt u inloggen via de onderstaande knop:

 
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?


Copyright © 2024 Repair a Phone
Ontwikkeling door Aerts IT Group B.V.